Velkommen til Hevd

Håndverksbakeriet på Torget

Bakeri på dagen, pizzeria på kvelden

Med norgesmester Emanuele Spreafico i spissen tar vi hevd på det beste fra nordisk og italiensk bakerhåndverk. Her er det mange bord og lun caféstemning – perfekt for frokost, lunsj, kaffe, møtemat og bakervarene du tar med hjem.


Når klokka slår fire, tar Una Pizzeria over lokalene, fyrer opp steinovnen og serverer nydelig italiensk pizza, pasta og god drikke.


Vi sees på Torget – Kongens gate 18, 7011 Trondheim

Meny

Lyst på nybakt håndverksbrød, noe godt til lunsj eller søte italienske fristelser? I menyen vår finner du mye å glede seg til.

Se menyen

- Målet er å skape Norges beste bakeri. Det blir ikke lett, men jeg tror det er mulig.

Emanuele Spreafico, sjefsbaker hos Hevd

Godsaker i feeden

Glad i nybakte brød, søte bakervarer og matbilder som får magen til å smile? Da bør du følge Hevd i sosiale medier.

Se Hevd i sosiale medier

Åpningstider

ÅPENT FOR FORHÅNDSBESTILLING I PÅSKEN, 9.-11. APRIL.

VI HOLDER ELLERS MIDLERTIDIG STENGT I KAFÉEN.

Forhåndsbestilling til påsken:

NB! Bestillinger må inn senest innen kl 10 dagen før utlevering.
Du bestemmer hvilken dag du vil hente varene når du bestiller i vipps.

-

Du kan bestille følgende på vipps:
(Alle brød er laget på surdeig)


Økologisk landbrød: blanding av hvete og rug, luftig og saftig.
10korn: blanding av hvete, rug og spelt med masse deilige korn 😋
Rugbrød: Dansk rugbrød på sitt beste. 100% grovt men likevel super saftig. Nytes minst like godt to-tre dager etter innkjøp.
Poser à 4 stk kanelknute: Nystekte og saftige kanelknuter på sitt beste. Laget på surdeig.
Poser à 4 stk croissanter: Når du vil ha noe ekstra godt i helgen. Laget på surdeig.
Poser à 4 stk skolebrød: Den gode klassikeren er uunnværlig i påsken.

Kun forhåndsbestillinger via vipps, hentes på Hevd mellom 11-14 på valgt dag.

-

Slik gjør du på vipps:
Vipps -> Send -> Hevd -> Take Away ønsket dato -> velg antall -> betal -> hent -> kos deg!

-

Tips! Dersom du vil kjøpe flere brød er de ypperlige å fryse ned for å tine opp, og hvis du kjører de en sving innom ovnen etter opptining så blir de ekstra gode